Naar hoofd content

fink

cool partner from poland

Schermafbeelding 2021 12 02 om 14.47.15
logo 1

fink’s story

FINK is een premium merk met een selectie woonaccessoires voor zowel residentiële als commerciële ruimtes. Het belichaamt eenvoud, functionaliteit en sublieme esthetiek. De combinatie van tijdloos design, verrassende vormen en ruwe materialen maakt het uniek en duurzaam. Alle producten in de portfolio van het merk zijn ontworpen om met elkaar te worden gemengd om interessante en consistente resultaten te bereiken.

 

Wij zijn er sterk van overtuigd dat alledaagse voorwerpen esthetisch aangenaam maar ook functioneel moeten zijn. Alle producten uit de portfolio van het merk vullen het moderne interieur aan met meeslepende en in het oog springende details die kunnen worden gevuld met unieke huisverhalen. Brand biedt een brede selectie badkameraccessoires, evenals planken, hangers, kleine tafels en spiegels in verschillende maten en geselecteerde kleuren die bij veel interieurstijlen passen.

 

Producten zijn gemaakt van hoogwaardig staal, aluminium en messing. We gebruiken poederverf van topkwaliteit die een elegante matte afwerking en fijne structuur geeft. Badkamercollectie is gemaakt van roestvrij staal waardoor deze volledig waterafstotend is.

 

Ons merk is sterk gericht op duurzaamheid. Alle artikelen worden lokaal in Polen gemaakt en zorgen ervoor dat de arbeidsomstandigheden ethisch en eerlijk zijn. De meeste producten zijn volledig recyclebaar, maar door hun uitstekende kwaliteit gaan ze lang mee. We verwijderen zoveel mogelijk plastic uit de verpakking en vervangen het door herbruikbare materialen.

 

https://fink.store

blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen door je op onze newsletter in te schrijven