Naar hoofd content

gazzda

cool partner from bosnia

Schermafbeelding 2021 12 02 om 16.42.54

gazzda’s story

Drie kenmerken: Eén gevoel.

 

Gazzda wil ‘een geweldig thuisgevoel’ creëren. Maar hoe ziet dat eruit? Is dat niet geheel subjectief? Het kan zijn. Maar onze visie is om ‘geweldig’ te creëren in de ogen van mensen die graag energie en lucht vrijelijk door hun woonruimtes willen laten stromen. Zoals wij. Voor ons heeft awesome drie belangrijke kenmerken.

 

Licht

Lichtheid behoudt de transparantie, waardoor licht, energie en lucht vrij om je heen kunnen stromen. Dus ondanks onze passie voor zware, natuurlijke materialen (zoals massief eiken), zorgen we ervoor dat onze producten er altijd licht uitzien en aanvoelen… door minimalistische ontwerpen en efficiënt materiaalgebruik.

 

Zacht

Elk Gazzda-product vraagt ​​erom aangeraakt te worden. En of je het nu met je ogen of je handen streelt, het eerste woord waar je aan denkt is ‘glad’. We besteden veel zorg aan het fijn vormen en polijsten van elke ronding, hoek en oppervlak. We perfectioneren elk stuk met de hand, zodat elk stuk net zo aangenaam is om aan te raken als om te zien. Als bonus zijn die gladde randen erg kindvriendelijk.

 

Natuurlijk

We gebruiken materialen van de creatie van Moeder Natuur, zoals eiken, wol en katoen, om een ​​vleugje natuur in je leefruimte te brengen. Ze creëren namelijk als geen ander een instinctief thuisgevoel. Ze dragen bij aan een gevoel van welzijn. Wat wij denken, is precies wat wij moderne sapiens vandaag nodig hebben.

 

www.gazzda.com

blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen door je op onze newsletter in te schrijven