Naar hoofd content

g-case

cool partner from belgium

Travel case mat zwart G-case
Schermafbeelding 2021 07 26 om 16.10.40

g-case’s story

De G-case is een reiskoffer gemaakt van echte metalen jerrycans. Stuk voor stuk handgemaakt in eigen atelier met de hoogste kwaliteitsnormen. Ons gepatenteerde ontwerp is de ultieme reiskoffer voor de petrolhead, autoliefhebber of trendsetter.

 

Door de dunne metalen basis is de G-case erg sterk en kan tegen veel stoten. Misschien beter dan concurrerende koffers. Samen met de roestvrijstalen vlindervergrendeling en het telescopische handvat met rubberen wielen is de G-case de perfecte koffer om de wereld rond te reizen, zowel per vliegtuig als met de auto. Samen met de binnenafwerkingsmogelijkheden maakt het het zeer veelzijdig en zijn de mogelijkheden onbegrensd.

 

Met verschillende beschikbare kleuren en zo nu en dan limited editions is er voor ieders smaak een G-case. Mannen, vrouwen, jong of oud, iedereen is fan.

 

Al onze G-koffers worden met de hand gemaakt in ons eigen atelier in België. “G-case” is een merk van het bedrijf Kevve.be en is een onafhankelijk merk. Geen made in China voor ons omdat we kwaliteit en onze klanten belangrijk vinden.

 

https://g-case.myshopify.com/pages/info

blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen door je op onze newsletter in te schrijven